Dacian Cioloş a anunţat care sunt condiţiile USR pentru refacerea alianţei de guvernare

  • Dacian Cioloş a anunţat miercuri care sunt condiţiile USR pentru refacerea alianţei de guvernare cu PNL şi UDMR.
  • Anunţul a fost făcut înainte de întâlnirea cu delegaţia PNL.
7570 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş a anunţat care sunt condiţiile USR pentru refacerea alianţei de guvernare

Sursa foto: Mediafaxfoto

USR e gata să susţină orice iniţiativă legislativă care să ajute la deblocarea crizei din domeniile de sănătate şi energie, a declarat miercuri Dacian Cioloş.

În paralel putem negocia calendarul măsurilor din programul de guvernare, structura bugetului şi procedura privind luarea deciziilor la nivel guvernamental şi în coaliţie, a mai spus Cioloş.

Preşedintele USR a adăugat că aşteaptă decizia liberalilor. „PNL trebuie să-şi dorească asta ca să începem discuţii serioase”, a precizat Dacian Cioloş.

Declaraţiile au fost făcute înainte de întâlnirea cu liderii PNL în care se va stabili dacă partidele pot reface alianţa de guvernare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici