Dacian Cioloş, despre anticipate: Decizia ar trebui pusă în aplicare chiar de mâine

Dacian Cioloş a salutat, vineri, anunţul preşedintelui Klaus Iohannis şi premierului Ludovic Orban privind organizarea alegerilor anticipate. Liderul PLUS susţine că decizia trebuie pusă în aplicare cât mai repede, fără alte analize şi că aşteaptă o propunere de calendar şi de proces.

85 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş, despre anticipate: Decizia ar trebui pusă în aplicare chiar de mâine

Dacian Cioloş, despre anticipate: Decizia ar trebui pusă în aplicare chiar de mâine

„Astăzi (vineri-n.r), preşedintele Iohannis şi prim-ministrul Orban au anunţat că au căzut de acord asupra declanşării alegerilor anticipate, dar încă mai studiază diferite alternative pentru a realiza acest lucru. Foarte bine. Noi, PLUS, spunem asta de trei luni şi, firesc, susţinem decizia. Dacă decizia este deja luată, aşa cum declară prim-ministrul, ea ar trebui pusă în aplicare chiar de mâine. Aşteptăm, aşadar, o propunere de calendar şi de proces”, a scris Cioloş, pe Facebook.

Liderul PLUS subliniază că, dacă Guvernul vrea cu adevărat declanşarea alegerilor anticipate, nu mai este nevoie de „discuţii interminabile şi comisii de analiză”.

„Nu sunt necesare discuţii interminabile şi comisii de analiză sau reflecţie. Dacă Guvernul Orban îşi doreşte cu adevărat anticipate, depinde exclusiv de acesta ca ele să aibă loc. Aşteptăm”, a adăugat Cioloş.

Reacţia vine în contextul în care Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a stabilit cu preşedintele Klaus Iohannis organizarea de alegeri anticipate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici