Dacian Cioloş spune că va prezenta la sfârşitul săptămânii lista miniştrilor

Premierul desemnat Dacian Cioloş a spus, joi, la finalul unei întâlniri cu liderul PSRO Mircea Geoană, că va prezenta la sfârşitul săptămânii componenţa Cabinetului pe care îl propune, menţionând totodată că va avea sâmbătă o nouă serie de discuţii cu partidele politice.

409 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş spune că va prezenta la sfârşitul săptămânii lista miniştrilor

Dacian Cioloş spune că va prezenta la sfârşitul săptămânii lista miniştrilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat, la plecarea de la sediul PSRO, când va prezenta lista de miniştri, premierul desemnat a precizat că ar urma să facă publice aceste nume la sfârşitul săptămânii.

Dacian Cioloş a mai spus că va urma o nouă rundă de consultări cu partidele politice, sâmbătă.

Premierul desemnat a început miercuri o primă serie de discuţii cu partidele politice, având întâlniri cu liderii PNL, UNPR, ALDE, UDMR, PSD.

Joi, după întâlnirea cu PSRO, Dacian Cioloş a mers la sediul Mişcării Populare, unde se află şi liderul acestei formaţiuni, Traian Băsescu.

Răspunzând întrebărilor presei, el a menţionat că şi-a propus să aibă consultări cu toate partidele care au reprezentare în Parlament.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat, marţi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici