Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, şi-a anunţat demisia din PSD

Daciana Sârbu, soţia fostului premier Victor Ponta, şi-a anunţat, vineri, demisia din PSD, afirmând că îşi continuă mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în grupul Socialiştilor şi Democraţilor, ulterior urmând să-şi susţină proiectele ”din afara politicii”.

4094 afișări
Imaginea articolului Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, şi-a anunţat demisia din PSD

Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, şi-a anunţat demisia din PSD

”Am decis ca începand de luni, 9 iulie 2018, să mă despart de Partidul Social Democrat şi să-mi continui mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în Grupul S&D. Voi continua să lupt pentru aceleaşi cauze în care am crezut şi până acum – programe mai bune de sănătate, drepturi egale pentru consumatorii români, şanse mai mari pentru agricultorii români, mediu mai curat pentru toţi. Iar la încheierea acestui mandat voi continua să susţin aceste proiecte şi din afara politicii”, a scris Daciana Sârbu pe contul său de Facebook.

Victor Ponta, fost preşedinte al PSD şi fost premier, în prezent deputat şi lider al ProRomânia, a demisionat din Partidul Social Democrat pe 10 martie 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici