Dan Barna nu a câştigat în niciun judeţ al ţării, în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019

Candidatul Alianţei USR - PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, nu a reuşit să câştige în niciun judeţ din România, potrivit datelor provizorii din toate secţiile de votare din ţară, publicate luni dimineaţă de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

427 afișări
Imaginea articolului Dan Barna nu a câştigat în niciun judeţ al ţării, în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019

Rezultate dezastruoase pentru Barna, în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2019: Candidatul USR-PLUS nu a câştigat în niciun judeţ al ţării

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a câştigat în 28 de judeţe din România, respectiv Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Brăila, Caraş - Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vrancea, Vâlcea, Vaslui, Tulcea şi Timiş.

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a obţinut cele mai multe voturi în 10 judeţe din ţară, respectiv Argeş, Botoşani, Buzău, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt şi Teleorman.

Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, a câştigat în judeţele Covasna şi Harghita.

Potrivit datelor provizorii din toate secţiile de votare din ţară, publicate luni dimineaţă de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), candidatul Alianţei USR - PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, nu a reuşit să câştige în niciun judeţ din România.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunţat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor din 95,89% din secţiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obţinut 36,91% dintre voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% dintre voturi.

Taguri:
dan barna,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici