Dan Barna: România e guvernată de un om pentru care pălăria de premier e prea mare. Sper să revenim

România are o guvernare capturată de o persoană pentru care pălăria de premier e prea mare, iar marţi putem să încheiem o criză inutilă şi absurdă care a fost creată de un singur om pentru o ambiţie persoală ridicolă, spune Dan Barna: „Sper să revenim în logica de guvern responsabil”.

3270 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: România e guvernată de un om pentru care pălăria de premier e prea mare. Sper să revenim

Dan Barna: România e guvernată de un om pentru care pălăria de premier e prea mare. Sper să revenim

„Din păcate, în momentul de faţă, România are o guvernare capturată de o persoană pentru care pălăria de premier e prea mare şi sper că marţi lucrul ăsta se va încheia şi vom putea să încheiem o criză de care România nu avea nevoie, o criză inutilă şi absurdă care a fost creată de un singur om pentru o ambiţie persoală ridicolă şi sper să revenim în logica de guvern responsabil pentru România”, spune Dan Barna.

El afirmă că miniştrii USR PLUS au arătat că ştiu, pot şi vor să facă reforme.

„Cred că dacă e să vorbim de reforme, asta nu se poate face decât cu USR PLUS. Dacă e să vorbim de infrastructură, după 30 de ani de proiecte desenate prin birouri, asta nu se poate face decât cu Cătălin Drulă, dacă este să vorbim de fonduri europene avem nevoie de Cristi Ghinea, dacă este să vorbim de reforme în sănătate, avem nevoie de Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă. (...) Am promis că USR PLUS va aduce o altă ligă de politicieni, a promis să primenească clasa politică din România şi face acest. Vrea să spun că sunt aici şi voi rămâne aici. Împreună am reuşit să facem un proiect căruia nimeni nu-i dădea şanse. Sunt alături de Dacian Cioloş de a duce mai proiect mai departe”. Sunt convins că în 2024 avem preşedintele României şi vom guverna ţara”, adaugă Barna.

Dacian Cioloş este noul preşedinte al USR PLUS, după al doilea tur de scurtin intern. El l-a învins pe Dan Barna, fostul preşedinte.

Dacian Cioloş a obţinut 50,9% din voturi, iar Dan Barna 49,1%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici