Dan Barna: România este într-un război, vom discuta politică după lupta cu pandemia

Vicepremierul Dan Barna l-a însoţit pe ministrul Sănătăţii la conferinţa de presă organizată de Voiculescu la aproximativ 24 de ore după producerea tragediei de la Spitalul Victor Babeş. Am venit pentru a fi alături de colegul meu, a spus Barna.

358 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: România este într-un război, vom discuta politică după lupta cu pandemia

Dan Barna: România este într-un război, vom discuta politică după lupta cu pandemia

Vicepremierul Dan Barna a fost întrebat dacă a fost invitat să participe la conferinţa de presă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Am venit pentru că am dorit, pentru a fi alături de colegul meu”, a spus vicepremierul Dan Barna.

Vicepremierul a refuzat să comenteze solicitările privind demisia ministrului Sănătăţii şi a vorbit despre un război cu pandemia.

„În momentul de faţă România este într-un război, vom continua acest război şi vom discuta politică după ce vom termina lupta cu pandemia. Miza reală este că statul român, Guvernul României, Ministerul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, Florin Cîţu, coaliţia să se alinieze în această luptă în care principala preocupare este salvarea vieţilor oamenilor”, a precizat vicepremierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici