Dan Barna: Vlad Voiculescu nu e perfect, dar este un om grozav

Preşedintele USR, Dan Barna, spune că Vlad Voiculescu „nu este perfect”, dar este „un om grozav pentru că foarte puţini din actualul guvern şi din clasa politică ar fi rezistat la atacurile mizerabile care i se fac”.

358 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: Vlad Voiculescu nu e perfect, dar este un om grozav

Dan Barna: Vlad Voiculescu nu e perfect, dar este un om grozav

„Nu e perfect, cum niciunul dintre noi nu suntem în această guvernare să avem un ministru şi să spunem: domnule, îl pui la icoană şi-ţi faci cruce în faţa lui. Dar este o echipă cu mult faţă de ce a avut România de mult timp şi e o echipă care şi-a asumat această reformă. Mă întrebaţi ce cred despre Vlad? Este un om care e sub o presiune extraordinară de trei luni de zile, este un om grozav pentru că foarte puţini din actualul guvern şi din clasa politică ar fi rezistat la atacurile mizerabile care i se fac şi la vânătoarea revoltătoare de care are parte”, a declarat la TVR Dan Barna.

Liderul USR indică şi motivele pentru care Vlad Voiculescu este criticat în spaţiul public

„În Sănătate e un sistem nu doar căpuşat şi corput, ci este un sistem în care s-au osificat nişte tectonice, nişte zone de interes pe care Vlad tocmai începe să le deranjeze. Normal că e un entuziasm general - hai să scăpăm de Vlad Voiculescu şi să găsim un om de-al nostru. (...) A lansat concursul la casele judeţene (de asigurări de sănătate-n.r.), acolo sunt banii din sănătate. Nu se bucură nimeni din sistem de lucrul acesta”, a adăugat Barna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici