Dan Diaconescu: În Târgu Jiu este teroare şi nu pot face nimic din cauza lui Victor Ponta

Liderul PPDD, Dan Diaconescu, contracandidatul liderului PSD Victor Ponta la Camera Deputaţilor, a declarat, luni, că Târgu Jiu ar fi sub teroare şi că primul-ministru, împreună cu primarul oraşului, ar controla toată zona.

1941 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu: În Târgu Jiu este teroare şi nu pot face nimic din cauza lui Victor Ponta

Dan Diaconescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Dan Diaconescu s-a prezentat luni dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, la intrare el declarând reporterilor că "este a 52-a prezenţă la DNA".

"La prima am şi fost arestat, au urmat 50 de audieri în alte dosare şi ca să-l citez pe procurorul Panait - Dumnezeu să-l ierte! - aş putea spune: Ponta, câinele de Ponta mi-a făcut-o!", a mai spus Dan Diaconescu.

Diaconescu a mai arătat că în drumul său spre DNA un taximetrist i-ar fi spus să nu lase "Olt-Crinul" lui Victor Ponta.

"Dar eu prefer şi închisoare din nou pentru eliberarea Oltchim şi eliberarea Târgu-Jiului. Această citare vine ca urmare a celor petrecute în Târgu Jiu. De vreo patru zile m-am mutat acolo, de vreo şase zile mi-am anunţat candidatura acolo şi asta pentru a-l înlătura pe Victor Ponta din actuala clasă politică şi pentru a scăpa poporul de unul din cei doi bandiţi, ciocoi importanţi, e vorba de tandemul Victor Ponta-Traian Băsescu, tandem ce face rău României", a mai arătat Diaconescu.

Acesta a precizat că nu poate închiria restaurante, hoteluri, stâlpi sau colţuri de afişaj publicitar, caliicându-le drept represalii la adresa sa.

"Ceea ce se va întâmpla în spate (indicând DNA - n.r.) mai puţin contează. Ponta a şi declarat public că ar dori arestarea mea dacă s-ar putea înainte de alegeri ca să nu-l încurc la Colegiul 6 de deputat. Nu mi-e teamă, prefer să plătesc cu libertatea mea pentru eliberarea poporului român. Acum doi ani şi ceva după ce am strâns un milion de semnături pentru legea celor 20.000 de euro am plătit cu patru zile de închisoare Acum după ce îmi permit să am aproximativ 29% făcute de adversari în Colegiul 6 probabil o să mai plătescu cu alte trei, patru sau zece zile de închisoare, oricum voi sta închis până pe 9 decembrie, când poporul român va ieşi din sclavie", a mai arătat Diaconescu.

Acesta a afirmat că "a încercat să închirieze la Târgu Jiu Hotelul Ana" despre care a aflat ulterior că este al primarului, "care are o combinaţie cu Victor Ponta.

"Acolo sunt numai proprietăţile primarului şi ale lui Victor Ponta. Este o adevărată teroare în Târgu Jiu", a mai spus Diaconescu.

Liderul PPDD Dan Diaconescu a anunţat, în seara de 30 octombrie, într-o conferinţă de presă susţinută în studioul OTV, că va candida pentru un mandat de deputat la Târgu Jiu, în colegiul în care candidează şi premierul Victor Ponta.

În după-amiaza de 30 octombrie, la Biroul Electoral Judeţean Gorj, şi liderul PSD Victor Ponta şi-a depus candidatura pentru Colegiul 6, Târgu Jiu, la Camera Deputaţilor, declarând că nu ştie cine mai candidează şi că nu are nicio problemă "de contracandidaţi". 

 Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici