Dan Nica: Alocarea a doar cinci minute premierului arată o luptă politică meschină

Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a declarat, marţi seara, după ce a participat la întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, că alocarea a doar cinci minute premierului Viorica Dăncilă la dezbaterea de miercuri denotă o ”luptă politică meschină”.

168 afișări
Imaginea articolului  Dan Nica: Alocarea a doar cinci minute premierului arată o luptă politică meschină

Dan Nica: Alocarea a doar cinci minute premierului arată o luptă politică meschină

”Doamna prim-ministru vine mâine (miercuri - n.r.) să răspundă la ce, că nu e acuzată de nimic.Nici România. Deci nu există un document sau măcar lansate câteva teme de care să poată să spună câteva lucruri. Dar, binenţeles, doamna prim-ministru cred că procedează foarte corect - <Am venit să-mi apăr ţara şi să apăr onoarea ţării mele>. Indiferent de lucrurile care se vor întâmmpla mâine, cred că nu-şi vor putea permite să nu-i dea timp de răspuns. Ar fi absolut penibil să chemi primul-ministru al unei ţări la o dezbatere despre ţara unde e prim-ministru şi să nu-i dai voie să răspundă la întrebări”, a declarat liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica.

El a mai spus că alocarea a doar cinci minute premierului Viorica Dăncilă denotă o ”luptă politică meschină”,

”Din păcate lupta politică meschină e făcută pe seama imaginii noastre pentru ca unii sau alţii să obţină câteva voturi în plus, cred ei. Eu le spun tuturor- cei care au mizat pe aşa ceva nu vor avea parte decât de ura şi dispreţul românilor. Nu faci politică pe pielea propriei tale ţări şi pe imaginea ei. Suntem cu toţii români şi cu toţii vrem să fim respectaţi”, a adăugat Nica.

Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi după-amiaza, la Strasbourg, cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la întrevedere fiind prezenţi şi miniştrii Rovana Plumb şi Tudorel Toader, precum şi Dan Nica, europarlamentar.

Premierul Viorica Dăncilă participă, miercuri, în Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din România, într-o sesiune plenară care va avea loc la Strasbourg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici