Dan Tudorache către Clotilde Armand, după o absenţă de mai multe luni: „Se împăunează cu munca şi rezultatele altora”

  • Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, o acuză pe Clotilde Armand că „în lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca şi rezultatele altora, dezinformând cu tupeu.”
2972 afișări
Imaginea articolului Dan Tudorache către Clotilde Armand, după o absenţă de mai multe luni: „Se împăunează cu munca şi rezultatele altora”

Dan Tudorache, despre Clotilde Armand: „Se împăunează cu munca şi rezultatele altora”

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, o acuză pe Clotilde Armand că „în lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca şi rezultatele altora, dezinformând  cu tupeu”, pentru că, în privinţa Şcolii 179, doar a făcut recepţia unei extinderi finlizată de „administraţia bolşevică”.

„Ştiţi ce mai face primarul validat al Sectorului 1? În lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca şi rezultatele altora, dezinformând cu tupeu. Azi, de exemplu, a fost cazul Şcolii Gimnaziale Nr. 179, care <a fost extinsă cu 200 de locuri>. De fapt, primarul validat a <reuşit? ca în 8 (opt) luni de mandat să facă recepţia unei extinderi (printr-o construcţie modulară) finalizate... în septembrie anul trecut, de <administraţia bolşevică>”, transmite Dan Tudorache.

El afirmă că aşteaptă „cu mare interes” să citească şi cum a construit Grădiniţa 146, din Strada Hrisovului, şi două bazine semi-olimpice pentru copiii din sector.

Şcoala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureştii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri, a anunţat marţi Primăria Sectorului 1 din Capitală. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că au fost recepţionate lucrările la construcţia modulară care va creşte capacitatea şcolii cu 8 săli noi de clasă.

„Începând cu anul şcolar 2021-2022, Şcoala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi şi 8 profesori) şi 3 grupuri sanitare (fete, băieţi, profesori)”, a transmis primarul.

Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ) investighează situaţia voturilor de la alegerile locale din septembrie, după ce Dan Tudorache i-a făcut plângere preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie din acest sector.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici