Dan Voiculescu, nemulţumit că pe holurile Parlamentului miroase a mâncare

Vicepreşedintele Senatului Dan Voiculescu (PC) s-a plâns, în şedinţa de săptămâna aceasta a Birourilor permanente reunite, că pe holurile Parlamentului "miroase a mâncare", după unele evenimente, apreciind că acest lucru "nu face cinste" forului legislativ.

43 afișări
Imaginea articolului Dan Voiculescu, nemulţumit că pe holurile Parlamentului miroase a mâncare

Dan Voiculescu, nemulţumit că pe holurile Parlamentului miroase a mâncare (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Nu ştiu cine trebuie să hotărască, probabil tot noi, să nu mai avem evenimente în Palatul Parlamentului cu mâncare gătită; miroase a mâncare după unele evenimente, numai Parlament nu este! Vă rog eu foarte mult! Eu ştiu, poate se câştigă un ban, dar banul câştigat astfel nu este de natură să ne facă cinste. Mirosul nu vine de la restaurant, eu vorbesc de holuri; avem fel de fel de colocvii, seminarii, catering cu mâncare caldă, care nu face deloc cinste, miroase", a spus Dan Voiculescu, potrivit stenogramei şedinţei de luni a Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a pus că a înţeles solicitarea lui Voiculescu şi a rugat Secretariatul Parlamentului "să ia act de ce spune acesta", fără a face alte precizări.

Discuţia a avut loc în contextul în care membrii conducerilor Camerei Deputaţilor şi Senatului ar fi trebuit să discute un proiect de regulament privind ordinea şi siguranţa la Palatul Parlamentului. Dezbaterea proiectului de Regulament a fost amânată pentru o şedinţă viitoare, chestorii Camerei şi Senatului urmând să citească, până atunci, proiectul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici