Dăncilă a anunţat că a strâns peste un milion de semnături pentru candidatura la prezidenţiale

Viorica Dăncilă a declarat, luni, după CEX, că PSD a strâns până în acest moment 1.018.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale, conform informaţiilor venite din partea "colegilor din ţară". Premierul a mai spus că procesul de strângere a acestora este în plină desfăşurare.

690 afișări
Imaginea articolului Dăncilă a anunţat că a strâns peste un milion de semnături pentru candidatura la prezidenţiale

Dăncilă a anunţat că a strâns peste un milion de semnături pentru candidatura la prezidenţiale

"Un prim subiect abordat a fost cel al strângerii de semnăturii. Colegii din ţară m-au informat că avem 1.018.000 de semnături până în prezent iar porcesul de strangere a semnăturilor este bineînţeles în plină desfăşurare", a precizat Viorica Dăncilă, luni seară, după CEX PSD.

Membrii PSD au discutat în CEX despre campania pentru alegerile prezidenţiale, campanie care va începe oficial pe 12 octombrie. Majoritatea candidaţilor au început deja strângerea de semnături şi şi-au amplasat corturi şi bannere cu mesaje în toată ţara.

Social-democraţii prezenţi pe 24 august la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidenţiale, anunţul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici