Dăncilă a anunţat că va discuta luni cu Tăriceanu şi Ponta despre prezidenţiale/ Ce spune despre candidatura Gabrielei Firea

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat că se va întâlni, luni, cu liderii Pro România şi ALDE, respectiv Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu, pentru a discuta despre alegerile prezidenţiale.

597 afișări
Imaginea articolului Dăncilă a anunţat că va discuta luni cu Tăriceanu şi Ponta despre prezidenţiale/ Ce spune despre candidatura Gabrielei Firea

Dăncilă a anunţat că va discuta luni cu Tăriceanu şi Ponta despre prezidenţiale

„Am vorbit la telefon, nu am reuşit să avem o discuţie care să vizeze alegerile prezidenţiale. Cu siguranţă voi avea o discuţie atât cu domnul Tăriceanu, sper că şi cu domnul Victor Ponta. Cred că dialogul este foarte important. Îmi doresc o coaliţie a celor trei partide pentru a susţine candidatul la prezidenţiale”, a anunţat Viorica Dăncilă, la Bistriţa.

Liderul PSD a afirmat că întâlnirea va avea loc luni.

„Eu cred că luni, pentru că marţi avem prima data Birou Permanent Naţional, apoi Comitet Executiv Naţional şi trebuie să intrăm în aceste foruri statutare deja cu concluzii, cu o discuţie avută cu liderul ALDE şi liderul Pro România, astfel încât să putem lua deciziile care se impun pentru perioada următoare”, a adăugat Dăncilă.

PSD va merge la alegerile prezidenţiale cu un candidat propriu, a declarat Viorica Dăncilă la începutul acestei săptămâni. Şi ALDE şi-a exprimat dorinţa de a avea propriul prezidenţiabil, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu.

În acest context, Adrian Ţuţuianu a anunţat că şi Pro România va avea candidat propriu. El şi-a exprimat susţinerea pentru Gabriela Firea.

Dăncilă: Firea nu şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale. Dacă o va anunţa vom avea o discuţie

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că, dacă Gabriela Firea va anunţa că va candida la prezidenţiale, acest aspect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Ea a adăugat că prezidenţiabilul PSD va trebui să fie susţinut de toate organizaţiile judeţene.

Gabi Firea nu şi-a anunţat candidatura. Dacă şi-o va anunţa vom avea o discuţie în cadrul Comitetului Executiv naţional. Vom face o evaluare a fiecărui candidat şi vom vedea care din cei care vor să candideze au susţinerea organizaţiilor din teritoriu, pentru că este o luptă grea, în care trebuie sp fim foarte implicaţi şi cred că în această luptă cel care va candida pentru alegerile prezidenţiale trebuie să aibă alături toate organizaţiile judeţene pentru a putea vorbi despre victorie”, a afrimat Viorica Dăncilă, la Bistriţa.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat joi, la emisiunea Marius Tucă Show, că va candida la prezidenţiale doar dacă PSD, ALDE şi Pro România o vor considera cea mai bună soluţie pentru zona de centru stânga.

Viorica Dăncilă a anunţat că PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale, însă ăşi doreşte susţinerea ALDE şi Pro România.

Congresul PSD pentru alegerea candidatului la prezidenţiale are loc pe 3 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici