Dăncilă a anunţat când va ţine primul discurs în limba engleză: Ca să lămurim şi lucrurile acestea

Candidatul PSD la prezidenţiale, Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, că vorbeşte şi înţelege limba engleză, dar nu vorbeşte foarte bine şi a promis că într-o lună va ţine un discurs în această limbă ”ca să lămurim şi lucrurile acestea”.

6524 afișări
Imaginea articolului Dăncilă a anunţat când va ţine primul discurs în limba engleză: Ca să lămurim şi lucrurile acestea

Dăncilă a anunţat când va ţine primul discurs în limba engleză

”Vorbesc limba engleză şi înţeleg, dar nu vorbesc foarte bine. Din teama de a nu face o anumită greşeală, nu am vorbit în limba engleză. Asta nu înseamnă că nu înţeleg sau că nu vorbesc limba engleză. Am văzut că a apărut foarte mult în spaţiul public acest aspect”, a răspuns Viorica Dăncilă întrebării unui jurnalist.

Ea a mai spus că aproape toţi preşedinţii de stat vorbesc în limba lor, pentru că ”sunt anumire lucruri care nu pot fi interpretate”.

CITEŞTE ŞI: Dăncilă îi răspunde lui Iohannis: Am văzut c-a prins glas. Un moment de o aroganţă monstruoasă / Nu el trebuie să mă aprecieze | Despre expresia „Ghinion!”: N-a râs nimeni | Ce spune preşedintele PSD despre ceasul de 20.000 de euro

”Pentru cei care vorbesc limba engleză, franceză, germană, am tot respectul pentru orice limbă străină care o vorbesc. Sunt o resursă umană valoroasă. Dar decât să vorbesc, pentru că am văzut interpretările din spaţiul public, mulţi au vorbit în limba engleză şi au vorbit împotriva României. Luaţi discursurile din Parlamentul European, când a fost depusă rezoluţia pentru România. În limba engleză au spus atât de multe cuvinte urâte despre propria ţară. Într-o lună de zile o să ţin un discurs în limba engleză, ca să lămurim şi lucrurile acestea”, a conchis fostul premier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici