Dăncilă anunţă că foştii miniştri ai PSD îi vor chema la dezbateri pe cei din Guvernul „Ludovic I din dinastia Iohannis”

Viorica Dăncilă a anunţat că foştii miniştri ai PSD îi vor chema la dezbateri pe miniştrii din „Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis”, pentru că aceştia vin cu acuzaţii la fostul Executiv pe care nu le pot susţine.

958 afișări
Imaginea articolului Dăncilă anunţă că foştii miniştri ai PSD îi vor chema la dezbateri pe cei din Guvernul „Ludovic I din dinastia Iohannis”

Dăncilă anunţă că foştii miniştri ai PSD îi vor chema la dezbateri pe cei din Guvernul „Ludovic I din dinastia Iohannis”

„Avem la putere niste aroganţi, un preşedinte arogant, miniştrii aroganţi care vin cu acuzaţii pe care nu le pot susţine. Astfel, foştii miniştri PSD îi vor chema la dezbateri pe ministrii din dinastia Orban I Iohannis. Şi pentru că am vorbit de discursul candidatului Ioahnnis, spunea cu mândrie că nu va tăia pensii şi salarii, dar domnule Iohannis vrem să spuneţi românilor că veţi creşte salariile din 2020. România nu are nevoie de un preşedinte dictator ci de unul mediator.

Liderul PSD a adăugat că în programul de guvernare al noului Executiv se află dezinformări.

„Am văzut în programul de guvernare al Guvernului Ludovic I din dinastia Iohannis că unul dintre lucrurile pe care le-au realizat se referă la preşedinţia rotativă a Consiliului UE. Aceste dezinformări nu le fac cinste”, a conchis Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici