Dăncilă anunţă remaniere şi ulterior o posibilă restructurare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că este posibil ca prima parte a remanierii să aibă loc până în luna august, dar nu este exclus să vină în faţa Parlamentului şi cu o restructurare, acest demers fiind legat doar de unirea unor ministere şi de schimbarea configuraţiei Executivului.

413 afișări
Imaginea articolului Dăncilă anunţă remaniere şi ulterior o posibilă restructurare

Dăncilă anunţă remaniere şi ulterior o posibilă restructurare

"E clar că este nevoie de remaniere. Luăm în calcul şi o restructurare, dar trebuie o analiză atentă. Să vedem ce obţinem din această restructurare şi apoi să venim în faţa Parlamentului", a spus Viorica Dăncilă, la DCNews.

"Facem restrict pentru a uni ministere, nu pentru persoane, pentru a veni cu o altă configuraţie a Guvernului. Acum, unde este nevoie de o remaniere, o vom face", a completat Dăncilă.

Premierul spune că nu exclude ca restructurarea să fie înlocuită de remaniere în două etape.

"Sper ca până în 3 august o parte din remanieire să o facem. Nu este exclus să fac o remaniere în două etape, dacă nu fac restructurare. Nu pot să aştept să termin evaluarea pe toate ministerele. Vin pentru prima jumătate dintre ministere, apoi a doua", a completat premierul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici