Dăncilă, despre soarta lui Birchall în PSD: În primul CEx vom discuta. Părerile ei personale nu sunt poziţia partidului

Viorica Dăncilă a declarat că opiniile Anei Birchall legate de Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ) sunt unele personale care nu reflectă poziţia Guvernului sau a PSD, precizând că aceste lucruri vor fi discutate la următorul CEx al partidului.

1022 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre soarta lui Birchall în PSD: În primul CEx vom discuta. Părerile ei personale nu sunt poziţia partidului

Dăncilă, despre soarta lui Birchall în PSD: În primul CEx vom discuta. Părerile ei personale nu sunt poziţia partidului

„Sunt păreri personale. I-am atras atenţia doamnei Birchall să nu se implice în justiţie. Văd că vine cu propriile idei. Sunt păreri personale, nu ţine de poziţia Guvernului şi PSD. Nu trebuie să mai intervenim în justiţie. Vom avea o discuţie. Au fost forte mulţi colegi care vor această discuţiei. Acum suntem în campanie. În primul Comitet Executiv vom discuta aceste lucruri, pentru că nu aş vrea să se creadă că opiniile doamnei Birchall reprezintă poziţia partidului”, a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seara, la TVR 1.

Ana Birchall a anunţat, în luna septembrie, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, precizând că „sunt două concluzii şi niciuna nu susţine funcţionarea în această formă a acestei instituţii”.

Taguri:
dăncilă,
birchall,
cex

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici