Dăncilă, despre Vălean: Nu voi da voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României

Viorica Dăncilă a declarat că Adina Vălean, propusă comisar european pe Transporturi, este un eurodeputat foarte bun pe care îl apreciază. Liderul PSD a adăugat că nu va da voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României pentru această funcţie.

179 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, despre Vălean: Nu voi da voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României

Dăncilă, despre Vălean: Nu voi da voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României

„Este un europarlamentar foarte bun. O apreciez şi vreau să mai fac o precizare. Pentru mine, imaginea ţării mele este mai importantă decât ceea ce se speculează politic sau decât lupta politică. A fost desemnată Adina Vălean - eu nu o să mă duc şi nu o să dau voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României. Pentru că bătălia trebuie să fie aici, în ţară, dar în afara graniţelor, în instituţiile europene, trebuie să arătăm solidaritate”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi seara, la România Tv.

Preşedintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a acceptat-o miercuri pe Adina Vălean pentru a prelua funcţia de comisar european pentru Transporturi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al echipei de tranziţie a Executivului UE.

Eurodeputatul PNL Gheorghe Falcă a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că persoana nominalizată de România pentru funcţia de comisar european va fi audiată în Comisia de Transporturi a Parlamentului European în şedinţa din 14 noiembrie.

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Adina Vălean, propunerea de comisar european, să fie audiată, luni, în Parlamentul României, înainte ca aceasta să se prezinte în faţa comisiei de specialitate din Legislativul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici