Dăncilă: I-am spus procurorului general al SUA că Guvernul nu va interveni în justiţie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că i-a transmis procurorului general al SUA William Barr, în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu acesta la Palatul Victoria, că Guvernul nu va interveni în justiţie.

665 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: I-am spus procurorului general al SUA că Guvernul nu va interveni în justiţie

Dăncilă: I-am spus procurorului general al SUA că Guvernul nu va interveni în justiţie

„Am avut o discuţie şi am spus care e modul de abordare al Guvernului şi faptul că Executivul nu va interveni în justiţiei, îşi doreşte o justiţie independentă, dar şi respectarea drepturilor cetăţenilor. Acest lucru l-am spus public şi acelaşi lucru l-am spus şi procurorului general al SUA”, a afirmat Viorica Dăncilă, marţi, la Parlament.

Şeful Executivului a avut marţi, de la ora 13.00, o întrevedere cu procurorul general al SUA William Barr, înaintea dezbaterii şi votului în plenul reunit al Parlamentului a moţiunii de cenzură prin care opoziţia cerea demiterea Guvernului. Legislativul a respins moţiunea de cenzură.

William Barr a avut o întâlnire, marţi, şi cu preşedintele Klaus Iohannis.

Taguri:
dăncilă,
justiţie,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici