Dăncilă, înainte de şedinţa informală de pe litoral: Nu am discutat despre remaniere

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri seara, înainte de şedinţa informală de la Neptun, că nu s-a pus în discuţie remanierea guvernamentală, motiv pentru care nu poate da detalii. Dăncilă susţine că după congresul din weekendul viitor trebuie făcută o analiză şi în organizaţiile locale.

129 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, înainte de şedinţa informală de pe litoral: Nu am discutat despre remaniere

Dăncilă, înainte de şedinţa informală de pe litoral: Nu am discutat despre remaniere

"Nu am discutat despre remaniere, după ce abordăm subiectul, comunic. Pentru noi, avem congres, alte discuţii, nu pot să spun dacă un ministru sau altul e remaniat", a spus Viorica Dăncilă, înainte de şedinţa informală de la Neptun.

Întrebată dacă va merge pe varianta restructurării sau remanierii, Dăncilă a spus: "dacă nu am discutat, când iesim cu o decizie trebuie să pui în balanţă ce e mai bine pentru guvernare. Cred că trebuie să ai argumente solide".

Chestionată cu privire la un Cabinet mai suplu, Dăncilă a afirmat: "Am văzut şi la moţiune 15 ministere, dar nu argumentat de ce nu 17, de ce nu mai puţine"

Iar legat de planul pe termen mediu: "Trebuie să facem după congresul de săptămâna viitoare o analiză în organizaţiile judeţene, să mă întâlnesc cu şefii de organizatii şi după congres avem primele 6 luni de guvernare să ieşim cu ce am realizat, să facem analiza".

La întâlnirea de la Neptun este posibil să se discute inclusiv despre prezindeţiabilul PSD. Viorica Dăncilă afirmă că încă nu au început sondajele pentru desemnarea acestuia.

"Dacă Eugen Teodorovici vrea să candideze la prezidenţiale, nimeni nu îi îngrădeşte dreptul. Nu le-am început sondajele pentru că vrem să vedem candidaţii", a declarat premierul.

Taguri:
psd,
dancila,
remaniere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici