Dăncilă, întâlnire cu un fost lider S&D: E momentul ca PSD şi forţele europene să dovedească unitate

Viorica Dăncilă s-a întâlnit, miercuri, cu fostul preşedinte al grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din PE Gianni Pittella. Premierul a spus pe Facebook că este momentul ca PSD şi forţele progresiste europene să dea dovadă de unitate pentru a ofri soluţii în proiectul UE.

153 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, întâlnire cu un fost lider S&D: E momentul ca PSD şi forţele europene să dovedească unitate

Dăncilă, întâlnire cu un fost lider S&D: E momentul ca PSD şi forţele europene să dovedească unitate

"O mare bucurie să revăd un foarte bun prieten, senatorul Gianni Pittella, fost preşedinte al Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, şi să întărim legătura dintre familiile noastre politice. Îi mulţumesc lui Gianni Pittella pentru aprecierea exprimată faţă de politicile sociale şi economice implementate de Guvernul României, precum şi faţă de rezultatele obţinute de Preşedinţia Română a Consiliului Uniunii Europene. Este momentul ca Partidul Social Democrat şi forţele progresiste europene să dea dovadă de unitate, pentru că doar împreună avem capacitatea să oferim soluţiile pentru viitorul proiectului european", a scris Viorica Dăncilă, miercuri pe Facebook.

Postarea este însoţită de o poză de la întrevederea liderul interimar al PSD cu Gianni Pittella.

Pe 4 iunie, Sergei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), a declarat că este mulţumit de reluarea dialogului cu premierul Viorica Dăncilă, în calitatea sa de preşedinte interimar al PSD, după ce PES a îngheţat relaţiile cu social-democraţii din România la începutul lui aprilie.

Taguri:
dăncilă,
ue,
pittella

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici