Dăncilă, întrebată dacă şi-a pus botox: Se vede la mine botox? Sincer e prea mult

Viorica Dăncilă a fost întrebată, vineri, dacă sunt adevărat informaţii apărute în spaţiul public potrivit cărora nu a participat la şedinţa de luni a coaliţiei din cauză că ar fi făcut injecţii cu botox. Liderul PSD a replicat: „Se vede la mine botox? Sincer e prea mult”.

580 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, întrebată dacă şi-a pus botox: Se vede la mine botox? Sincer e prea mult

Dăncilă, întrebată dacă şi-a pus botox: Se vede la mine botox? Sincer e prea mult

Chestionată, vineri, la finalul întrunirii CEx al PSD, de ce nu a mai participat la şedinţa coaliţiei de luni, premierul a răspuns că a avut „o problemă de sănătate”.

Chestionată dacă sunt adevărate informaţiile conform cărora şi-ar fi făcut injecţii cu botox, liderul PSD a spus: „Se vede la mine botox? Sincer e prea mult”.

Preşedintele PSD a lipsit de la întrevederea reuniunii coaliţiei de luni. Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că la întâlnire au participat Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici, care au aşteptat aproximativ 20 de minute să vină Viorica Dăncilă, reprezentanţii PSD anunţând atunci că premierul urmează să vină.

În cele din urmă, discuţia a început fără liderul Executivului, nefiind dat un argument legat de absenţa Vioricăi Dăncilă de la şedinţa cu ALDE.

O altă şedinţă a coaliţiei a avut loc miercuri, de data aceasta premierul fiind prezent la întrunire. Şi luni Viorica Dăncilă se va întâlni cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Premierul a precizat că este convinsă că, din punct de vedere al corectitudinii, partenerii de coaliţie vor spune dacă ies sau nu de la guvernare.

Taguri:
dăncilă,
botox,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici