Dăncilă: Klaus Iohannis nici de ministru nu ar fi bun. E un preşedinte scandalagiu

Viorica Dăncilă a afirmat, joi seară, că prezidenţiabilul PNL Klaus Iohannis nu ar fi potrivit nici măcar pentru funcţia de ministru, deoarece lipseşte implicarea din partea acestuia.

1203 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Klaus Iohannis nici de ministru nu ar fi bun. E un preşedinte scandalagiu

Dăncilă: Klaus Iohannis nici de ministru nu ar fi bun. E un preşedinte scandalagiu

„Nici de ministru nu ar fi bun. Ca să fii ministru sasu prim-ministru trebuie să fii un om implicat, un om ca să muncească 24/24 de ore şi 7 zile din 7. Trebuie să munceşti. Domnul Iohannis cred că din 365 de zile dacă jumătate le-a muncit e mult”, a spus Dăncilă, la România TV.

Liderul PSD l-a catalogat pe Klaus Iohannis drept „scandalagiu”.

„Cred că oamenii s-au săturat de acest preşedinte scandalalgiu. Românii nu vor să vadă un preşedinte care e întors cu cheiţa. Eu cred că mâine ar putea să dispară USR-iştii, UDMR-iştii, răspoimâine să dispară pensionarii că nu mai sunt bani de pensii. Deci tot ce nu-i convine trebuie să dispară”, a subliniat Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici