Dăncilă: Nu are domnul Ponta puterea să ia atâţia deputaţi astfel încât să ne pună în dificultate

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la un post TV, referitor la ultimele demisii din PSD, că fostul lider al social-democraţilor Victor Ponta, care ar trebui să gândească mult mai responsabil, ”nu are puterea să ia atâţia deputaţi” pentru a pune în dificultate majoritatea parlamentară.

778 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Nu are domnul Ponta puterea să ia atâţia deputaţi astfel încât să ne pună în dificultate

Dăncilă: Nu are domnul Ponta puterea să ia atâţia deputaţi astfel încât să ne pună în dificultate

”Nu are domnul Ponta puterea să ia atâţia deputaţi astfel încât să ne pună în dificultate. Eu cred că pentru PSD nu există acum pericolul pe care vrea să-l insufle domnul Ponta că va cădea Guvernul, că nu mai avem majoritate. Este păcat că un fost prim-ministru, care ar trebui să gândească mult mai responsabil, pentru că a ocupat această funcţie, are ca principală preocupare dărâmarea Guvernului în prag de preluare a preşedinţiei rotative. (...) Este un lucru trist. Nu vreau eu să răspund atacurilor şi modului în care se comportă domnul Ponta, dar este unul care nu-i face cinste”, a declarat la România TV Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv al PSD.

Liderul deputaţilor PSD Daniel Suciu a declarat, luni, că PSD-ALDE încă are majoritate parlamentară, amintind că există şi un protocol de colaborare cu UDMR. Afirmaţia a venit în contextul demisiilor mai multor parlamentari social-democraţi care ulterior s-au înscris în Pro România.

Deputaţii Ion Mociolcă, Ion Spânu, Mihai Valentin Popa şi Mihai Mohaci au demisionat, luni, din PSD şi s-au înscris în partidul Pro România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici