Dăncilă o CHEAMĂ la raport pe Speranţa Cliseru, după înregistrarea care a apărut în presă: Aceste lucruri se vor discuta la Guvern

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri,că va avea o discuţie cu ministrul de Interne şi cu prefectul Capitalei despre controversele privind ordinul de intervenţie dat jandarmilor la protestul din 10 august şi despre înregistrarea video în care apare Speranţa Cliseru chestionată de un cetăţean.

8916 afișări
Imaginea articolului Dăncilă o CHEAMĂ la raport pe Speranţa Cliseru, după înregistrarea care a apărut în presă: Aceste lucruri se vor discuta la Guvern

Dăncilă o CHEAMĂ la raport pe Speranţa Cliseru, după înregistrarea care a apărut în presă: Aceste lucruri se vor discuta la Guvern

„Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru (întervenţia de pe 10 august - n.r.), a dat explicaţii şi a prezentat un raport doamna ministru Carmen Dan. Am spus de nenumărate ori că eu nu vreau să acuz să absolv pe cineva de vreo vină, dar pentru mine este important, ca atunci când se fac acuzaţii acestea să fie bazate pe probe concrete”, a declarat Viorica Dăncilă, referitor la controversele despre ordinul de intervenţie dat jandarmilor la protestul din 10 august.

Ea a fost întrebată şi de înregistrarea în care un cetăţean îi cere prefectului Capitalei să spună că ministrul de Interne a minţit.

”Aceste lucruri se vor discuta la Guvern, nu am avut încă o discuţie cu prefectul sau nu ministrul Carmen Dan”, a afirmat premierul.

Precizările vin după ce un cetăţean a postat pe Facebook o înregistrare video cu prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru. Acesta îi cere Speranţei Cliseru să vorbească despre protestul din 10 august şi să recunoască faptul că ministrul Carmen Dan şi liderul PSD, Liviu Dragnea, au minţit. Prefectul a răspuns: „Asta am spus”.

Redăm, mai jos, dialogul purtat între cei doi:

– Ce căutaţi în public, doamna Cliseru? Ar trebui să staţi ascunsă după 10 august. Ascunsă ar trebui să staţi. Vedeţi că şoferul dvs a parcat pe trecerea de pietoni, la Grădina Icoanei, acolo. Refuză să mute maşina. Chem poliţia sau ce facem? Îi spuneţi dumneavoastră s-o mute?
– Faceţi ceea ce credeţi.
– Să fac ce prevede legea în principiu, nu?
– Da.
– Vedeţi dumneavoastră, nu sunt jurnalist, doamna Cliseru, sunt un cetăţean şi vreau să fiţi conştientă de părerea cetăţenilor despre dumenavoastră. Şi data viitoare când ieşiti în public să vă mai gândiţi. De mai multe ori, poate. Şi să ştiţi că 10 august nu o uită nimeni. Dacă sunteţi nevinovată, dacă nu aţi avut nici o implicare, ieşiţi public şi spuneţi asta.
– Am ieşit şi am spus.
– Perfect, ziceţi: doamna Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta.
– Asta am spus.
– Spuneţi mai clar.
– Am spus.
– Până nu o să spuneţi super clar chestiile astea...
– Aţi greşit adresa, mergeţi la alte persoane să le întrebaţi. Eu am spus că sunt nevinovată şi să mergeţi să întrebaţi acele persoane, nu să mă hăituiţi pe mine. Nu sunt eu vinovată, credeţi-mă.
– Perfect, abia aştept să stabilească instanţa acest lucru. Îmi doresc să nu fiţi vinovată, îmi doresc din suflet chestia asta, dar negarea dumneavoastră trebuie să fie mult mai amplă. Şi dezicerea dvs de PSD trebuie să fie mult mai amplă.
– Aveţi răbdare că o să fie, o să fie.
- Mult succes în cazul ăsta!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici