Dăncilă pleacă de la Palatul Victoria. ”Mergem cu candidatura la prezidenţiale înainte. Vom intra în turul II/ Rămân la şefia PSD”

Viorica Dăncilă a declarat, joi, după ce moţiunea de cenzură a trecut, că nu renunţă la candidatura la alegerile prezidenţiale. Liderul PSD a afirmat că şi în 2016 formaţiunea a venit din opoziţie şi a avut un scor mare.

4167 afișări
Imaginea articolului Dăncilă pleacă de la Palatul Victoria. ”Mergem cu candidatura la prezidenţiale înainte. Vom intra în turul II/ Rămân la şefia PSD”

„Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura la prezidenţiale înainte. Sâmbătă vom avea relansarea candidatului. Dacă ne amintim în 2016 PSD a venit din Opoziţie şi a avut un scor foarte mare”, a declarat Viorica Dăncilă, după ce moţiunea de cenzură a trecut în Parlament.

Liderul PSD a susţinut că va veni cu un program pentru alegerile prezidenţiale.

„Rămân la şefia PSD. Nu îmi reproşez nimic”

Viorica Dăncilă a declarat că nu va face un pas în spate de la şefia PSD şi nu are ce să îşi reproşeze. Liderul social-democrat a precizat că, alături de colegi, a adoptat măsuri bune pentru populaţie şi a ţinut echipa PSD unită, după rezultatul la europarlamentare.

„După cum ştiţi am fost aleasă prin Congres. Rămân la şefia PSD. Nu am cum să fac un pas în spate şi nu voi face un pas în spate. Nu îmi reproşez nimic. Am ţinut după europarlamentare o echipă unită, împreună cu colegii am adoptat măsuri bune pentru populaţie. Nu am ce să îmi reproşez. Ca un guvern foarte bun (întrebată cum va rămâne în istorie – n.r.)”, a afirmat Viorica Dăncilă, după ce moţiunea de cenzură a fost adoptată de către Parlament.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, 4 împotrivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici