Dăncilă, premierul nedocil

  • Stan spune că Dragnea a pus-o premier pe Dăncilă după ce ratează cu Grindeanu şi Tudose
  • Stan: „Dăncilă nu era nimeni în partid”
  • Dragnea credea că Dăncilă face un partid docil
10284 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, premierul nedocil

Dăncilă, premierul nedocil

Analistul politic Valentin Stan spune că Dragnea considera că după ce nu i-a mers cu Grindeanu şi cu Tudose, a ales-o drept premier pe Viorica Dăncilă. Credea că aceasta va face un partid docil. Lucrurile nu au stat chiar aşa. A intrat la puşcărie.

 

  • „Dragnea dupa ce ratează cu aia doi, o pune pe micuţa Dăncilă. Şi apoi unde crezi că se duce Dragnea imediat, curand? La puşcărie. Dupa ce i-a ieşit cu Grindeanu şi cu Tudose, o pune pe Dăncilă. Dăncilă nu era nimeni în partid. Dragnea s-a dus la partid crezând că cu Dăncilă face un partid docil. După ce Dragnea a plecat la puşcărie, Dăncilă a luat partidul. A ajuns ea şefă la PSD. De ce? Pentru că banii sunt în pixul premierului”, explică Valentin Stan, analist politic. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici