Dăncilă promite recompense pentru constructorii de la Drajna, astfel încât pasajul să fie gata cât mai repede

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, sâmbătă, la Slobozia, că realizarea pasajului de la Drajna va fi unul dintre obiectivele pe care le va urmări şi că va analiza propunerea de a acorda bonusuri astfel încât lucrările să fie terminate cât mai repede.

1537 afișări
Imaginea articolului Dăncilă promite recompense pentru constructorii de la Drajna, astfel încât pasajul să fie gata cât mai repede

Dăncilă anunţă recompense pentru constructorii de la Drajna: Vrem să acordăm un bonus, astfel încât pasajul să fie gata cât mai repede

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la Slobozia, că va analiza o propunere de acordare a unor bonusuri pentru constructori, astfel încât lucrările la pasajul suspendat de la Drajna să fie terminate cât mai repede.

„Am vorbit despre pasajul de la Drajna atît la Călăraşi, cât şi aici la Ialomiţa, ştim că este o problemă, după cum ştiţi am înfiinţat Departamentul pentru Infrastructură în subordinea primului-ministru. Aceste pasaj va fi unul din obiectivele pe care le vom urmări, voi avea o discuţie cu dl ministru Cuc, vedem care este stadiul actual. Vrem să urgentăm lucrurile la acest pasaj, chiar propunea domnul ministru Teodorivic să acordăm chiar un bonus, astfel încât acest pasaj să fie terminat cât mai repede. Din punct de vedere al primului-ministru voi avea o foaie de parcurs săptămânală, referitoare la lucrările care se fac la acest pasaj”, a declarat premierul.

Pasajul Denivelat Superior de la Drajna urmează fie construit pe DN 21, la km 105+500, peste calea ferată, într-o zonă în care se formează frecvent cozi.

Contractul pentru elaborarea Studiului de fezabilitate pentru pasaj a fost semnat în 23 mai 2019. Acest contract, în valoare de peste 430.000 de lei, vizează şi pregatirea documentatiei de atribuire pentru execuţia lucrărilor, asigurarea asistentei pentru sustinerea aplicatiei de finantare şi asigurarea asistenţei pe durata desfăşurării procedurii de achiziţie publică pentru execuţia lucrărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici