Dăncilă, reacţie după protestele cu care a fost întâmpinată în ţară: Nu ne sperie unii care ţipă. E foarte important să ne manifestăm civilizat

„Suntem un Guvern curajos, nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu”, a răspuns, vineri, premierul Viorica Dăncilă unei întrebări referitoare la protestatarii care au aşteptat-o în mai multe zone din ţară.

1425 afișări
Imaginea articolului Dăncilă, reacţie după protestele cu care a fost întâmpinată în ţară: Nu ne sperie unii care ţipă. E foarte important să ne manifestăm civilizat

Viorica Dăncilă, după protestele cu care a fost întâmpinată în ţară: Nu ne sperie unii care ţipă

Premierul României, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, la finalul unei vizite făcute în comuna Giarmata, judeţul Timiş, că este important ca românii să se manifeste civilizat. Întrebată ce simte când întâlneşte oameni care protestează împotriva ei în timpul vizitelor pe care le face în ţară, Viorica Dăncilă a spus că fiecare are dreptul la o părere, dar criticile trebuie spuse respectuos.

„Eu cred că într-o democraţie fiecare partid trebuie să îşi spună punctul de vedere, dar într-o lume civilizată, într-o lume în care există respect, aceste lucruri se pot spune într-un mod politcos, într-un mod care să arate că poţi să vii cu argumente, nu cu jigniri şi cu violenţă. Oamenii pot protesta, este dreptul lor, dar nu pot înţelege şi cred că mulţi dintre români nu pot accepta modul în care se manifestă. În momentul în care vii cu violenţă şi jigniri înseamnă că nu ai argumente”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a spus că Guvernul pe care îl conduce a dat dovadă de curaj.

„Suntem un Guvern destul de curajos, a fost curajos să luăm decizii foarte importante pentru această ţară, să impunem proiecte foarte importante pentru această ţară, nu o să ne speriem că unul sau altul ţipă, unul care doarme în Parlament şi vrea să facă sport în teritoriu. Eu cred că este foarte improtant să ne manifestăm într-un mod civilizat”, a mai declarat premierul.

Viorica Dăncilă a fost aşteptată joi şi vineri de zeci de protestari în Cluj-Napoca, Arad şi în judeţul Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici