Dăncilă reacţionează: Dacă eu ceream destituirea şefului DIICOT era linşaj. Aici se foloseşte dubla măsură

Viorica Dăncilă a declarat că, în cazul în care ar fi cerut destituirea şefului DIICOT, atunci ar fi fost linşaj, însă aici este folosită dubla măsură. Premierul a precizat că nu îl cunoaşte personal pe Felix Bănilă şi nu ştie dacă „a fost bun sau nu a fost bun”.

421 afișări
Imaginea articolului Dăncilă reacţionează: Dacă eu ceream destituirea şefului DIICOT era linşaj. Aici se foloseşte dubla măsură

Dăncilă reacţionează: Dacă eu ceream destituirea şefului DIICOT era linşaj. Aici se foloseşte dubla măsură

„Vreau să vă spun dacă eu făcea acest lucru şi ceream destituirea şefului DIICOT era linşaj. Dar şi aici se foloseşte dubla măsură. Nu îl cunosc pe şeful DIICOT personal. Nu ştiu dacă a fost bun sau nu a fost bun, dar trebuie să ai nişte motive şi să vezi ce rezolvă acest lucru. Eu destituit şeful poliţiei la Olt. Toate aceste lucruri nu ştiu dacă au ajutat sau nu. Pe mine mă interesează să avem un răspuns la ce s-a întâmplat cu cele două fetiţe”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi seara, la România Tv.

Şeful DIICOT, Felix Bănilă, a anunţat că şi-a depus demisia de onoare la Ministerul Justiţiei, decizie luată în urma discuţiilor cu ministrul Justiţiei şi cu procurorul general. Bănilă consideră că demisia este necesară astfel încât colegii săi să lucreze într-un climat lipsit de presiune.

Tot miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru eliberarea acestuia din funcţie.

Klaus Iohannis a solicitat, luni, demisia lui Felix Bănilă din funcţia de procuror-şef al DIICOT, pe fondul gestionării anchetei din Caracal. Şeful statului a condamnat şi modul în care a fost tratată familia Melencu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici