Dăncilă: Serviciile trebuie să îşi facă datoria, iar oamenii politici să nu fie implicaţi

Viorica Dăncilă a afirmat, la Marius Tucă Show, că serviciile de informaţii ar trebuie să îşi facă datoria lor, iar oamenii politici să nu fie implicaţi. Premierul a precizat că cine a spus că ea ar fi predat PSD serviciilor are o imaginaţie foarte bogată.

795 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Serviciile trebuie să îşi facă datoria, iar oamenii politici să nu fie implicaţi

Dăncilă: Serviciile trebuie să îşi facă datoria, iar oamenii politici să nu fie implicaţi

„Eu am văzut în spaţiul public, nu de legătura PSD, am văzut de legături cu persoane, cu diferite partide. Eu cred că nu trebuie nici să atacăm şi nici să încurajăm aceste lucruri. Eu cred că serviciile trebuie să îşi facă datoria lor, iar oamenii politici să nu fie implicaţi”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la Marius Tucă Show.

Întrebată despre informaţiile vehiculate în spaţiul public potrivit cărora ar fi predat PSD serviciilor secrete, Viorica Dăncilă a răspuns: „Da, am văzut acest lucru. Cred că cine a spus aşa ceva are chiar foarte, foarte multă imaginaţie. Ştiţi cum este? În momentul în care nu poţi să găseşti cuiva o altă că a furat, că a făcut ceva, trebuie să găseşti o anumită vulnerabilitate”.

Taguri:
dăncilă,
servicii,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici