Dăncilă şi Tăriceanu, discuţii despre OUG 114 şi despre remaniere, urmate de o petrecere PSD în Capitală

Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu Călin Popescu Tăriceanu, marţi seară, de la ora 18.00, pentru a discuta despre modificările la OUG 114 şi despre remaniere, au spus surse ale coaliţiei, pentru MEDIAFAX. De la 19.00, PSD va avea o petrecere în Capitală.

439 afișări
Imaginea articolului Dăncilă şi Tăriceanu, discuţii despre OUG 114 şi despre remaniere, urmate de o petrecere PSD în Capitală

Dăncilă şi Tăriceanu, discuţii despre OUG 114, urmată de o petrecere PSD în Capitală

Sursele citate au adăugat, pentru MEDIAFAX, că printre subiectele care vor fi abordate de liderii PSD-ALDE se numără legislaţia electorală, OUG 114/2018, remanierea guvernamentală, precum şi candidatul la prezidenţiale. 

Întâlnirea între Dăncilă şi Tăriceanu va avea loc la Vila Lac, au precizat surse din coaliţie. 

ALDE îşi doreşte modificarea prevederilor legate de energie din OUG 114/2018.

Social-democraţii se reunesc, la Clubul Diplomaţilor, marţi, de la ora 19.00, la o petrecere, unde sunt invitaţi să participe parlamentari şi membri ai Guvernului, au precizat surse din PSD, pentru MEDIAFAX.

Petrecerea vine după ce la întrevederea de la Neptun, din week-end au existat tensiuni şi discuţii în contradictoriu între unii lideri din PSD.

Guvernul are, marţi, şi şedinţă la Palatul Victoria, de la ora 15.00. 

PDS are sâmbătă Congres extraordinar la care social-democraţii vor alege conducerea partidului, respectiv preşedintele formaţiunii, preşedintele executiv şi secretarul general. 

În legătură cu OUG 114 fiscală, premierul spunea, la Marius Tuca Show, că nu va abroga ordonanţa, însă vor exista modificări, acolo unde lucrurile nu sunt flexibile, în urma discuţiilor cu factorii implicaţi.

Ordonanţa 114, care prevede măsuri fiscale, în special pentru bănci şi companiile din energie şi comunicaţii a fost criticată în repetate rânduri de asociaţiile patronale, pe motiv că suplimentează sumele pe care companiile trebuie să le plătească autorităţilor de reglementare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici