Daniel Constantin: Nu mă tem de o candidatură la şefia ALDE, dacă sunt provocat

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, marţi, că şi-ar putea asuma o candidatură la şefia ALDE, dacă va fi provocat, afirmând că agrease dinainte să nu candideze şi că obiectivul său este convocarea viitorului Congres în baza principiilor statutare.

341 afișări
Imaginea articolului Daniel Constantin: Nu mă tem de o candidatură la şefia ALDE, dacă sunt provocat

Daniel Constantin: Nu mă tem de o candidatură la şefia ALDE, dacă sunt provocat (Imagine: Alexandru Mihaescu/ Mediafax Foto)

„Poate o să fac şi lucru acesta dacă sunt provocat, dar într-un Congres care se desfăşoară pe principii corecte. Agreasem dinainte să nu candidez pentru că vreau să demonstrez că îmi doresc progresul acestui partid. Nu îmi doresc certuri, dar dacă lucrurile se pun aşa nu mă tem de o candidatură”, a declarat copreşedintele ALDE Daniel Constantin, întrebat dacă îşi va asuma o candidatură, în contextul în care în partid sunt două viziuni diferite, a sa şi a lui Călin Popescu Tăriceanu.

Daniel Constantin a spus că l-a informat pe Tăriceanu, în luna decembrie, că nu are intenţia să candideze la şefia partidului, afirmând că obiectivul să este ca viitorul Congres să fie convocat în baza principiilor statutare.

„Eu am avut o discuţie cu domnul Tăriceanu, în luna decembrie, l-am informat că nu avem intenţia să candidez. Este o cursă în care, practic, dânsul aleargă singur şi aşa cum se desfăşoară acum, probabil, va ieşi pe locul doi”, a spus Constantin, afirmând că Tăriceanu i-a oferit o funcţie de preşedinte executiv, la care reflecta, însă, nu crede că mai este cazul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici