Daniel Dăianu: Nimeni nu-mi interzice dreptul la opinie, nu comentez declaraţiile lui Băsescu

Fostul ministru Daniel Dăianu a declarat, marţi, la B1TV, că nu critică Guvernul din ipostaze politice, ci din perspectiva interesului public, precizând însă că nu doreşte să comenteze declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu despre activitatea sa în fruntea Ministerului Finanţelor.

701 afișări
Imaginea articolului Daniel Dăianu: Nimeni nu-mi interzice dreptul la opinie, nu comentez declaraţiile lui Băsescu

Fostul ministru Daniel Dăianu (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Dacă asta e opinia preşedintelui, nu comentez", a spus Dăianu la B1TV.

El a menţionat că, pe vremea când era ministru, a luat decizii importante în anumite cazuri, cum ar fi Bell Helicopters.

Dăianu a mai spus că nimeni nu îi poate interzice să îşi exprime opiniile.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la B1TV, că Mircea Coşea şi Daniel Dăianu critică măsurile Guvernului deşi atunci când erau miniştri "nu au fost buni de nimic". El l-a acuzat şi pe Ilie Şerbănescu pentru faptul că critică Guvernul indiferent ce măsuri ia acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici