Darius Vâlcov: În 2015, mi s-a propus să fiu premier pe linia Guşă-KGB. S-a dorit să fiu racolat de KGB

Consilierul pe teme economice al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a anunţat, marţi, că în anul 2015 i s-a propus, "pe linia Guşă -KGB" să trădeze PSD şi i s-a oferit funcţia de premier, precizând că "s-a dorit să fie racolat de KGB", dar a refuzat.

4470 afișări
Imaginea articolului Darius Vâlcov: În 2015, mi s-a propus să fiu premier pe linia Guşă-KGB. S-a dorit să fiu racolat de KGB

Darius Vâlcov: În 2015, mi s-a propus să fiu premier pe linia Guşă-KGB. S-a dorit să fiu racolat de KGB

"În martie, înainte de a fi arestat, domnul Băsescu a trimis prin domnul Dănuţ Liga, care a fost consilier al domnului Băsescu, care a trimis mai departe prin domnul Mihai Niţă o scrisoare prin care mi se cerea să îmi dau demisia de la Finanţe şi să merg la Banca Mondială vicepreşedinte (în 2015 când eram în negocieri cu FMI). Am refuzat scrisoarea. În paralel aveam o altă ofertă de a trăda PSD-ul, de a forma o nouă alianţă cu Vasile Blaga şi o parte din PDL-ul de la vremea aceea, unde puteam sa fiu prim-ministru, această ofertă a fost făcută pe linia Guşă-KGB", a declarat Darius Vâlcov, la DC News.

Consilierul premierului a precizat că "s-a dorit să fie racolat de KGB", însă a refuzat.

"Această ofertă mi s-a facut de mai multe ori. De ce spun pe linia KGB - pentru că se ştiu relaţiile pe care le-am avut cu Guşă, se ştie că s-a dorit sa fiu racolat de KGB însă am refuzat", a mai spus Vâlcov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici