Data Convenţiei Naţionale în care se va alege noua conducere a PDL, stabilită pe 8 aprilie

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că data şi locul Convenţiei Naţionale în care se va alege noua conducere a partidului vor fi stabilite de Biroul Permanent Naţional pe 8 aprilie, Consiliul Naţional de Coordonare urmând a avea loc pe 9 aprilie.

18 afișări
Imaginea articolului Data Convenţiei Naţionale în care se va alege noua conducere a PDL, stabilită pe 8 aprilie

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Flutur a anunţat, după şedinţa BPN, convocarea Consiliului Naţional de Coordonare al partidului, pentru 9 aprilie, la ora 11.00, la Palatul Parlamentului, la sala C.A. Rosetti. Şedinţa va avea cinci puncte pe ordinea de zi, printre care raportul politic al preşedintelui partidului, convocarea Convenţiei Naţionale, aprobarea proiectului de Statut, a regulamentului organizaţiilor teritoriale şi probleme diverse.

Vicepreşedintele PDL a ţinut să precizeze că data şi locul Convenţiei Naţionale vor fi stabilite într-o şedinţă a Biroului Permanent Naţional, cu o zi înainte, pe 8 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici