De ce refuză Donald Trump să poarte mască?

  • Donald Trump spune că nu are de gând să urmeze recomandarea specialiştilor, de a purta mască
  • În paralel, Melania Trump le recomandă oamenilor să îşi acopere faţa
4335 afișări
Imaginea articolului De ce refuză Donald Trump să poarte mască?

De ce refuză Donald Trump să poarte mască?

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Evoluţiei Bolilor din State Unite ale Americii recomandă americanilor să poarte maşti  - nu neapărat chirurgicale sau folosite în spitale – pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Donald Trump a declarat că „echipamentul medical trebuie rezervat celor care se află în linia întâi”. „Eu nu cred că voi purta”, a spus acesta.

Acesta a scris pe Twitter: „E doar o recomandare... pe care aleg să n-o urmez”.

Melania Trump a postat pe Twitter: „dat fiind că se apropie weekendul recomand tuturor să ia recomandarea privind distanţarea socială, precum şi pe aceea de a purta mască, în serios. COVID-19 este un virus ce poate afecta pe oricine – putem opri acest bacil împreună”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici