Decizia PSD privind votul la moţiunile simple la adresa lui Toader şi Teodorovici

Liderul grupului deputaţilor PSD Alfred Simonis a declarat, luni, că social-democraţii vor vota, în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor, împotriva celor două moţiuni simple la adresa ministrului Justiţiei Tudorel Toader şi a ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici.

905 afișări
Imaginea articolului Decizia PSD privind votul la moţiunile simple la adresa lui Toader şi Teodorovici

PSD va vota, miercuri, împotriva moţiunilor simple la adresa lui Toader şi Teodorovici

“Vom avea un vot obişnuit în ziua de miercuri, plen cu dezbatere pe proiectele înscrise pe ordinea de zi şi votul final începând cu ora 12.00”, a afirmat Alfred Simonis după şedinţa grupului deputaţilor PSD.

Camera Deputaţilor dezbate, luni, moţiunea simplă intitulată „Lăcomia pesedistă subminează economia naţională” şi iniţiată de grupurile PNL, USR şi PMP la adresa ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici.

Formaţiunile din Opoziţie îi reproşează lui Eugen Teodorovoci OUG 114/2018 fiscală care are efecte dezastruoase asupra românilor şi a băncilor. De asemenea, parlamentarii PNL, USR şi PMP spun că ministrul Finanţelor vrea să transforme ANRE şi ANCOM într-o puşculiţă de miliarde de euro a PSD.

Aleşii Opoziţiei fac o trecere în revistă şi a reacţiilor negative cu privire la OUG 114 fiscală a BNR, BERD sau divizia Băncii Mondiale. Totodată, aceştia reamintesc şi despre faptul că unele companii din România au anunţat că amână investiţiile în zona Mării Negre, după adoptarea ordonanţei 114.

Biroul Permanent al Camerei a decis ca votul pe moţiunea simplă prin care Opoziţia cere demisia lui Tudorel Toader, să fie dat în plenul de miercuri, 20 martie. Deputaţii trebuiau să voteze moţiunea acum două săptămâni, însă PSD nu a asigurat cvorum, iar plenul a fost suspendat.

Social-democraţii i-au reproşat ministrului Justiţiei faptul că nu a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă în privinţa Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, aşa cum a fost stabilit în CEx al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici