Decizii Guvern: MApN primeşte Vila Covasna, SRI ia Palatul Olăneşti, Episcopia preia complexul hotelier Bradul

Vila Covasna a Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a fost trecută în administrarea Ministerului Apărării, Palatul Olăneşti a fost cedat Serviciului Român de Informaţii, iar complexul hotelier Bradul din Covasna a fost transferat către Episcopia Ortodoxă a Covasnei şi Harghitei.

1875 afișări
Imaginea articolului Decizii Guvern: MApN primeşte Vila Covasna, SRI ia Palatul Olăneşti, Episcopia preia complexul hotelier Bradul

Decizii Guvern: MApN primeşte Vila Covasna, SRI ia Palatul Olăneşti, Episcopia preia complexul hotelier Bradul (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Transferul imobilelor a fost decis în ultima şedinţă de guvern.

La Palatul Olăneşti, SRI va prelua inclusiv bunurile mobile care fac parte din patrimoniul cultural naţional, în timp ce personalul va fi transferat doar "pe bază de evaluare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici