DECLARAŢIA DE AVERE a ministrului Justiţiei. Raluca Prună are un apartament în Bruxelles, unul în Bucureşti, o casă şi datorii de 400.000 euro

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, are două apartamente şi o casă, un autoturism şi are în conturi peste 25 de mii de euro, dar, potrivit declaraţiei de avere afişată pe site-ul Guvernului, are şi datorii de peste 400 de mii de euro.

3029 afișări
Imaginea articolului DECLARAŢIA DE AVERE a ministrului Justiţiei. Raluca Prună are un apartament în Bruxelles, unul  în Bucureşti, o casă şi datorii de 400.000 euro

DECLARAŢIA DE AVERE a ministrului Justiţiei. Raluca Prună are un apartament în Bruxelles, unul în Bucureşti, o casă şi datorii de 400.000 euro (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Raluca Prună este ultimul ministru din Cabinetul Cioloş a cărui declaraţie de avere a fost publicată pe site-ul Guvernului, termenul limită pentru depunerea acestor documente fiind 31 decembrie 2015. Declaraţia este datată din 15 decembrie.

Astfel, ministrul Justiţiei deţine două terenuri intravilane dobândite în 2012, unul în Bruxelles, din care deţine 46 la sută şi unul în Bucureşti. De asemenea, Raluca Prună are o casă de locuit de 225 metri pătraţi în sectorul 5 din Capitală şi două apartamente, unul la Bruxelles, de 165 metri pătraţi, şi unul în Bucureşti de 145 metri pătraţi.

Ministrul Justiţiei are un autoturism Seat cumpărat anul acesta şi nu deţine bijuterii, obiecte de artă sau tablouri.

La capitolul bani, Prună are în conturi 25.815 euro şi 6.414 lei, dar şi datorii, respectiv un credit ipotecar la BBVA Belgia scadent în anul 2027 în valoare de 400.000 euro şi un alt credit la Volkswagen Bank Belgia scadent în 2017 de 8592 euro.

În 2014 Raluca Prună a câştigat peste 90.000 euro din activitatea de la Comisia Europeană şi 31.215 lei din închirierea unui imobil din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici