Decretul privind instituirea stării de urgenţă va fi votat joi la 12.00

  • Parlamentul dezbate şi votează, joi, decretul privind instituirea stării de urgenţă.
  • Măsurile din document au intrat deja în vigoare, însă, odată cu publicarea acestuia în Monitorul Oficial.
  • Senatorii şi deputaţii vor putea vota, în şedinţele reunite ale celor două Camere, printr-o aplicaţie realizată de departamentele de specialitate din cele două camere, iar şedintele vor fi transmise live pe site-ul Camerei Deputaţilor, conform unui document obţinut de MEDIAFAX.
400 afișări
Imaginea articolului Decretul privind instituirea stării de urgenţă va fi votat joi la 12.00

Decretul privind instituirea stării de urgenţă va fi votat joi la 12.00

Procedura privind desfăşurarea sedintelor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului a fost votată în cursul zilei de sâmbătă de către Birourile permanente.

Astfel, potrivit acesteia "şedinţa este transmisă prin streaming live pe pagina de internet a Camerei Deputaţilor", însă preşedinţii celor două Camere vor fi prezenţi în sala de plen a Camerei Deputaţilor .

A fost decis şi modul în care vor fi votate ordinea de zi, programul de lucru, votul pe articole sau votul final.

"Votul deputaţilor şi senatorilor se exercită printr-o aplicaţie informatică realizată de departamentele de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, care presupune, în principal, accesarea unei adrese web si actionarea butonului de pe ecran corespunzator optiunii de vot", se arată în procedură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici