Demis de Tudose, reinstalat de Fifor. Preşedintele ANRM, repus în funcţie

Premierul interimar Mihai Fifor l-a reinstalat, joi, ca preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) pe Gigi Dragomir, care fusese demis din funcţie de fostul prim-ministru Mihai Tudose la doar două luni de la preluarea conducerii instituţiei.

759 afișări
Imaginea articolului Demis de Tudose, reinstalat de Fifor. Preşedintele ANRM, repus în funcţie

Demis de Tudose, reinstalat de Fifor. Preşedintele ANRM, repus în funcţie

Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor, publicată joi în Monitorul Oficial.

Pe 29 decembrie 2017, Mihai Tudose a decis eliberarea lui Dragomir din funcţia de preşedinte al ANRM.

Iniţial, Gigi Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale pe 3 octombrie 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici