Demisia lui Oprea mai aşteaptă. Senatorii şi-au luat liber pentru deschiderea anului universitar

Senatorii au decis ca luni, 3 octombrie, să fie liberi pentru a participa la deschiderea anului universitar, urmând ca demisia lui Gabriel Oprea să intre pe ordinea de zi a Biroului Permanent de marţea viitoare.

553 afișări
Imaginea articolului Demisia lui Oprea mai aşteaptă. Senatorii şi-au luat liber pentru deschiderea anului universitar

Demisia lui Oprea mai aşteaptă. Senatorii şi-au luat liber pentru deschiderea anului universitar (Imagine: Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto)

Senatul a votat programul de lucru pentru săptămâna viitoare.

”Luni, 3 octombrie, activităţi în colegii electorale, pentru deschiderea anului universitar”, a anunţat preşedintele de şedinţă, vicepreşedintele Senatului, social-democratul Ioan Chelaru.

Potrivit programului votat, şedinţa Biroului Permanent, în cadrul căreia va fi discutată şi demisia lui Gabriel Oprea, va avea loc abia marţi, 4 octombrie.

Gabriel Oprea şi-a înaintat luni seara demisia din Senat, însă, pentru ca ea să devină efectivă trebuie anunţată şi în plenul Senatului.

Procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, a precizat luni seara că acceaşi solicitare care a fost respinsă de Senat privind începerea urmăririi penale pentru ucidere din culpă în dosarul morţii lui Bogdan Gigină va fi trimisă preşedintelui Klaus Iohannis, nefiind nevoie de date suplimentare la dosar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici