Deputat PNL: Fifor şade zilnic, tăcut, măreţ în dreapta lui Dăncilă de parcă ar sta lângă Napoleon

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a declarat că „pesedistul” Mihai Fifor are o argumentaţie precară de când are contact prea des cu Viorica Dăncilă şi „şade zilnic, tăcut şi măreţ”, în dreapta premierului „de parcă ar sta lângă Napoleon”.

262 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: Fifor şade zilnic, tăcut, măreţ în dreapta lui Dăncilă de parcă ar sta lângă Napoleon

Raeţchi: Fifor şade zilnic, tăcut, măreţ în dreapta lui Dăncilă de parcă ar sta lângă Napoleon

„Pesedistul Fifor - cunoscut pentru faptul că a semnat o scrisoare anti-Dragnea vreo zece minute, dupa care s-a speriat şi a zis că aia nu-i semnatura lui - spune că dacă în România apare «o calamitate sau un accident grav» şi un ministru PSD nu va fi în fruntea Ministerului de Interne pentru a conduce operaţiunile (deoarece preşedintele Iohannis refuză propunerile unui Cabinet care şi-a pierdut majoritatea şi fuge de Parlament) - va fi vai şi amar de noi”, a scris Ovidiu Raeţchi, sâmbătă, pe Facebook.

Liberalul se întreabă cum a putut Mihai Fifor să spună că un ministru PSD a fost vreodată util în activitatea Internelor, când tot ce a făcut a fost să alunge specialiştii din instituţie.

„Să fie de vină contactul prea des cu Viorica Dăncilă - în dreapta căreia Fifor şade zilnic, tăcut şi măreţ de parcă ar sta lângă Napoleon - pentru nivelul precar al argumentaţiei sale? Să fie oare contagioasă perspicacitatea mai domoală a doamnei Dăncilă? Cum să sugerezi că un ministru PSD ar fi vreodată util într-o activitate a Internelor, când singurul lucru pe care l-a făcut acest partid a fost să distrugă sistemul, să alunge specialiştii, să sufoce fiecare eşalon prin politizare, să rărească efectivele de profesionişti şi să umfle trupele de protecţie ale lui Dragnea?”, a completat Raeţchi.

Deputatul PNL a adăugat că nu a condus nimic Carmen Dan, de exemplu, ci doar a fost păcălită de nişte escroci că are statul paralel în priză.

„Ce comandament de urgenţă să conducă un pesedist? Comandamentul de la Caracal a fost coordonat de câteva ore de un ministru buimac şi turmentat, care, după ce a balmajit că nu ştie nimic, şi-a dat demisia şi a fugit mâncând pământul. Comandamentul din 10 august, din Piaţa Victoriei, a fost condus de un pesedist antisemit de la Primăria Capitalei, care a declarat singur că i-a minţit pe procurori în cazul intervenţiei brutale, pentru a proteja PSD. Ce să conducă Carmen Dan, care a fost păcălită de niste escroci că are statul paralel în priză şi care a pus toţi părinţii din România pe jar din cauza Balenei Albastre - o ameninţare care pur şi simplu nu exista?”, a explicat liberalul.

El a precizat că Fifor nu poate să pretindă că PSD trebuie să aibă portofoliu Interne pentru a reforma sistemul de urgenţă, când social-democraţii nu au reuşit după ani de zile să facă funcţional sistemul ALertă Răpire Copil.

„Cum poate Fifor să pretindă că PSD trebuie să conducă Internele pentru a «reforma sistemul de urgenţă», când ei sunt de ani de zile în fruntea lui şi nu au fost în stare nici măcar să puna în funcţiune sistemul Alertă Răpire Copil, care ar fi dus foarte probabil la evitarea tragediei de la Caracal? Într-o Românie normală, Ministerul de Interne - atat de râvnit de deţinutul Liviu Dragnea şi de ideologul PSD Marian Vanghelie - nu ar mai trebui niciodată condus de un pesedist. Profesioniştii de acolo, câţi au mai reuşit să supravieţuiască asaltului teleormănean, se descurcă infinit mai bine nesufocaţi de vreun nepriceput ales de un premier care crede că Iranul e membru UE”, a conchis Raeţchi.

Mihai Fifor a declarat că de două zile Ministerul de Interne nu mai are conducere, într-o perioadă în care se organizează prezidenţialele. Secretarul general al PSD îl întreabă pe Klaus Iohannis „Asta e «România normală» pe care ne-o propuneţi domnule preşedinte?!”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că respinge remanierea cerută de premierul Viorica Dăncilă, spunând că o consideră nepotrivită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici