Deputat PNL: Gabriela Firea are o mentalitate de primar de comună

Deputatul PNL Dan Vîlceanu a declarat că Gabriela Firea are ”o mentalitate de primar de comună”, ca reacţie la solicitarea edilului adresată Executivului de a aloca fonduri suplimentare Capitalei. El a criticat şi lipsa investiţiilor majore cu finanţări europene.

719 afișări
Imaginea articolului Deputat PNL: Gabriela Firea are o mentalitate de primar de comună

Deputat PNL: Gabriela Firea are o mentalitate de primar de comună

”Doamna Firea are o mentalitate de primar de comună. Doamna firea spune singură, deşi conduce Primaria Generală a Bucureştiului, că nu încasează taxe şi impozite locale şi că îi trebuie bani de la guvern. Asta se întâmplă de obicei la nivel de comună, unde oamenii nu au aceleaşi şanse şi nu trăiesc într-un oraş cum e Bucureştiul”, a declarat la Digi24 deputatul PNL Dan Vîlceanu.

El a criticat faptul că nu există proiecte majore cu finanţări europene în Capitală.

”Uitaţi-vă la alţi primari, Cluj, Oradea, Timişoara, cum reuşesc să facă investiţii mari pe fonduri europene, iar în Bucureşti totul este blocat. În Bucureşti doamna Firea, ca un primar de comună, oferă tot felul de beneficii din astea, vouchere de vacanţă în Grecia, de biciclete, dar nu am văzut o investiţie majoră. Oamenii stau fără apă caldă zile întregi, iar dna Firea se plânge că nu primeşte bani de la guvern. Exact ca un primar de comună”, a mai spus deputatul liberal.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, miercuri seara, că i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audienţă pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată, edilul explicând că şeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea”.

Nu a fost prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmaţii la adresa premierului, susţinând că Ludovic Obran refuză să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vâlceanu,
firea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici