Deputat liberal: Singurul mod în care ne poate opri PSD este moţiunea de cenzură, ceea ce ne dorim

Deputatul Ovidiu Raeţchi a afirmat, joi, că PNL trebuie să conducă un război „nemilos” pentru impunerea unor reforme de care PSD e îngrozit, astfel încât social-democraţii să depună moţiune de cenzură, ceea ce îşi doreşte PNL pentru declanşarea anticipatelor.

514 afișări
Imaginea articolului Deputat liberal: Singurul mod în care ne poate opri PSD este moţiunea de cenzură, ceea ce ne dorim

Deputat PNL: Singurul mod în care ne poate opri PSD este moţiunea de cenzură, ceea ce ne dorim

„PNL trebuie să conducă în următoarea lună un blitzkrieg nemilos pentru impunerea tuturor reformelor de care PSD e îngrozit. Singurul mod în care PSD ne poate opri este moţiunea de cenzură şi declanşarea mecanismului pentru anticipate. Adică ceea ce ne dorim. Trăim un moment irepetabil, în care partidul lui Ion Iliescu are de ales între dezastru şi catastrofă pentru el şi casta sa de privilegiaţi. Cel mai bine e să le primească pe amandouă: să ne asumăm accelerat reforme până când PSD ajunge la capătul puterilor şi ia drumul anticipatelor”, a scris Raeţchi, pe Facebook.

Deputatul PNL a subliniat că România se află într-o situaţie privilegiată, aşteptată din 1989.

„România se află într-o situaţie privilegiată, istorică, pe care o asteptăm din 1989: forţele antireformiste din stânga penal-paseistă sunt în corzi, îngrozite de alegeri, în timp ce partidele reformiste de dreapta sunt pe un vârf electoral. E ca si cum roata istoriei s-ar fi întors faţă de momentele din 1990, când feseniştii au blocat reforme vitale invocând suportul popular masiv: acum e tocmai invers, există sprijin pentru reforme şi stânga e total incapabilă să le mai oprească”, a mai spus Raeţchi.

Liberalul a adăugat că electoratul va oferi dreptei şansa unei majorităţi în Parlament.

„Fără îndoială că electoratul va oferi dreptei şansa unei majorităţi reformiste confortabile într-un Parlament nou, care să facă irelevant pe termen lung acest partid îmbătrânit şi corupt care a dus mai departe moştenirea PCR”, a conchis Raeţchi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
psd,
moţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici