Deputat PSD: Agitatori agresivi, activişti AUR, îndeamnă insidios la continuarea grevei

„Reţelele sociale au fost înţesate cu agitatori agresivi, care îndeamnă insidios la continuarea grevei, deşi ceea ce au cerut profesorii a fost rezolvat”, afirmă deputatul PSD Radu Cristescu: „Bineînţeles, vorbesc de activiştii AUR, al căror unic scop este destabilizarea României”.

185 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Agitatori agresivi, activişti AUR, îndeamnă insidios la continuarea grevei

Radu Cristescu, Facebook

„Se spune că, dacă vrei să ai succes în politică, găseşte o mulţime care mărşăluieşte şi strecoară-te în fruntea ei. Mi-aş dori să nu aflăm că sfatul ăsta s-au decis unii să-l aplice în cazul grevei dascălilor. O grevă legitimă, din nemulţumiri legitime, acumulate de cîţiva ani încoace. Cam de cînd cu <România educată>. O grevă care riscă, însă, să fie deturnată de ceea ce am putea numi băieţii deştepţi ai mişcărilor sociale. Acei paraziţi care prind momentul răbufnirilor poporului ca să-şi facă loc în frunte. Unii îşi mai amintesc cum au luat-o pe coajă indivizi precum Ludovic Orban, cînd a încercat să se bage într-o mulţime de protestatari, acum nişte ani. Încă mai demult, forţe oculte s-au infiltrat în greva legitimă a minerilor din Valea Jiului, şi am avut tragedia de la Costeşti”, scrie pe Facebook Radu Cristescu.

El afirmă că greva profesorilor „era” îndreptăţită.

„De ce spun că era? Deoarece Guvernul şi coaliţia, Ciolacu şi Ciucă, le-au satisfăcut revendicările! Acum, liderii sindicatelor recunosc printre rânduri că au cam scăpat controlul în teritoriu (cu unii dintre ei am vorbit personal)! Reţelele sociale au fost înţesate cu agitatori agresivi, care îndeamnă insidios la continuarea grevei, deşi ceea ce au cerut profesorii a fost rezolvat! Agitatori infiltraţi ai unui partid care plânge teatral pe umărul românilor şi moare de grija profesorilor şi a elevilor! De ce? Pentru câteva procente în sondaje stoarse din amărăciunea unor categorii profesionale! Bineînţeles, vorbesc de activiştii AUR, al căror unic scop este destabilizarea României în actualul context politic şi militar, produs de invadarea Ucrainei. Haosul social a fost dintotdeauna mediul preferat al extremiştilor. Destabilizarea societăţii, dezbinarea oamenilor, e reţeta perfectă pentru profitul lor politic. Dascălii sunt de bună credinţă, dar începe să se facă simţită manipularea lor de către forţe interesate. Curios că, după întâlnirea Coldea-Târziu, AUR şi USR şi-au dat mâna, ambele fiind creaţiile generalului! De altfel, s-a observat demult că AUR a copiat riguros modul de acţiune al USR, cu cirsc, scandal, răcnete televizate şamd. Reţeta e excelentă şi a ieşit din mîna aceloraşi maeştri bucătari. Era să scriu păpuşari. Învăţătura e aur. Nu AUR! Dragi dascăli, nu vă lăsaţi injectaţi cu venin politicianist. Copiii României au nevoie de voi. De toţi”, încheie social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cristescu,
grevă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici