Deputat PSD, exclus din partid pentru că a lipsit de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului

  • Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus din partid, într-o şedinţă a PSD Caracal
  • Conform social-democraţilor, motivele excluderii sunt absenţa de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban
  • Moţiunea de cenzură nu a putut fi dezbătută şi votată luni din cauza lipsei cvorumului
2017 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD, exclus din partid pentru că a lipsit de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului

Deputat PSD, exclus din partid pentru că a lipsit de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus din partid, într-o şedinţă a PSD Caracal, pentru că a lipsit de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Biroul permanent al PSD Caracal a decis, luni, în şedinţă statutară, cu unanimitate de voturi dintre cei prezenţi, excluderea din partid a lui Dan Ciocan, membru în cadrul organizaţiei.

Conform social-democraţilor, motivele excluderii sunt absenţa de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban şi încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea sa de deputat, membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal, din partea formaţiunii Pro România.

„Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizaţiei PSD Olt, organizaţie care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat şi funcţia de preşedinte al organizaţiei Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizaţii din judeţ. Organizaţia noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie şi lipsă de caracter. În situaţii dificile, mai mult ca niciodată, toţi parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate şi unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât şi economic. Este şi mai grav, că lipsa sa de susţinere se manifestă într-un context social extrem de greu, ignorând un demers care şi-a propus să trimită acasă un guvern incompetent, care a dus ţara în cea mai mare scădere economică din ultimii 26 de ani”, transmite PSD.

Moţiunea de cenzură nu a putut fi dezbătută şi votată luni din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenţi doar 226 de senatori şi deputaţi, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Pentru ca guvernul să fie demis, era necesar ca minimum 233 de parlamentari să voteze în favoarea moţiunii de cenzură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici