Deputat PSD: Îmi e greu să cred că ALDE va face majoritate cu PNL şi USR împotriva Guvernului Dăncilă

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, luni, că nu crede că ALDE va face o majoritate cu PNL şi USR pentru a vota împotriva Guvernului Dăncilă, în cazul unei moţiuni de cenzură.

689 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Îmi e greu să cred că ALDE va face majoritate cu PNL şi USR împotriva Guvernului Dăncilă

Deputat PSD: Îmi e greu să cred că ALDE va face majoritate cu PNL şi USR împotriva Guvernului Dăncilă

„Etapă a două aceea cu votarea unei moţiuni de cenzură este discutabilă ţinând cont că un politician responsabil trebuie să se gandească şi ce urmează după. Când te gândeşti ce urmează după te gândeşti cu cine faci majoritatea respectivă. Îmi e greu să cred că USR se va întâlni cu PNL, cu ALDE să facă o majoritate chiar şi împotrivă Guvernului Dăncilă. Această etapă trebuie văzută ulterior, după alegerile prezidenţiale”, a declarat Eugen Nicolicea, la Antena 3, întrebat despre moţiunea de cenzură anunţată de PNL.

ALDE va vota moţiunea de cenzură pe care o va depune PNL, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu va decide luni, în şedinţa Biroului Politic Central retragerea de la guvernare.

PNL va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, a anunţat, luni, Ludovic Orban, afirmând că a mandatat liderii grupurilor parlamentare din PNL să negocieze cu celelalte partide în acest context.

Taguri:
alde,
nicolicea,
moţiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici